درمان بی اختیاری ادرار در زنان سالمند

درمان بی اختیاری ادرار در زنان سالمند

درمان بی اختیاری ادرار در زنان سالمند

یکی از مشکلاتی که بانوان در سنین بالا به آن مبتلا شده ، بی اختیاری ادرار است ، بی اختیاری ادرار چه مشکلاتی را ایجاد می کند ، بهترین درمان بی اختیاری ادرار در زنان سالمند چیست ،  در این مقاله به بیان پاسخ این سوالات می پردازیم تا بیشتر با درمان بی اختیاری ادرار در زنان آشنا شوید .

آیا می دانستید که اضافه وزن یکی از عوامل تاثیر گذار در بی اختیاری ادرار است ، بنابراین بانوانی که اضافه وزن دارند حتما باید در مرحله اول وزن خود را کاهش دهند .

درمان بی اختیاری ادرار بر اساس نوع بی اختیاری (استرسی و فوریتی) و شدت این اختلال انجام می شود. گاهی ترکیبی از چند شیوه درمانی نیاز می باشد. دکتر میترا بهمن پور، متخصص زنان و زایمان، روش درمانی با کمترین میزان تهاجم را برای فرد در نظر می گیرد. برخی از شیوه های درمانی عبارت است از:

درمان بی اختیاری ادرار در زنان سالمند

  • تمرینات مربوط به عضلات کف لگن

تمرینات کگل چگونه باعث تنگ کردن واژن و یا درمان بی اختیاری ادرار می شود ؟

این قبیل تمرینات که تمرینات کگل نام دارند، به منظور افزایش استقامت و استحکام عضلات کف لگن، و جهت کنترل ادرار توصیه می شوند، به خصوص در مواردی که فرد از بی اختیاری استرسی رنج می برد. برای انجام این تمرینات، کافی است تصور کنید که می خواهید ادرار خود را نگه دارید. سپس:

عضلات خود را تنگ و منقبض و سپس رها کنید، این حرکت را به مدت 5 ثانیه و چندین بار در روز، انجام دهید. نحوه صحیح انجام این تمرینات را از پزشک خود بخواهید.

تمرینات کگل  زمانی که بی اختیاری ادرار بسیار سطحی است ،  سبب درمان بی اختیاری ادرار می شود .

  • درمان های دارویی

مسدود کننده های آلفا، با شل کردن عضلات گردن مثانه، باعث آسان تر شدن ادرار می شوند.

استفاده از استروژن های موضعی، که به صورت کرم های واژنی موجود هستند، در جوانسازی واژن نیز موثر می باشند. استروژن های سیستمیک که به صورت قرص در دسترس هستند، برای درمان بی اختیاری ادرار توصیه نمی شوند و حتی گاهی ممکن است باعث تشدید شرایط نیز شوند.

  • دستگاه های پزشکی

پساری. پساری، حلقه ای است که در تمام طول روز در داخل واژن قرار می گیرد. این دستگاه هم چنین در افرادی که افتادگی ارگان دارند، نیز موثر عمل می کند. پساری، مانع از ترشح ادرار می شود و در نتیجه، به درمان بی اختیاری نیز کمک می کند.

  • درمان بی اختیاری ادرار با جراحی

  • اسلینگ. در این روش، مواد مصنوعی و یا مش، اطراف پشابراه و نواحی که مثانه و پیشابراه به هم متصل می شوند (گردن رحم)، قرار داده می شوند، تا پیشابراه، زمان سرفه و یا عطسه بسته نگه داشته شود. این روش جراحی در درمان بی اختیاری استرسی استفاده می شود.
  • جراحی افتادگی. در خانم هایی که دچار بی اختیاری ادرار به همراه افتادگی لگن هستند، ترکیبی از جراحی اسلینگ و افتادگی انجام خواهد شد.

ترمیم عضلات ضعیف ناحیه لگن و بزرگ کردن مثانه تا بتواند حجم بیشتری از ادرار را در خود نگه دارد، از جمله اهداف جراحی می باشند.

  • درمان بی اختیاری ادرار با لیزر

مزایای این روش عبارت است از:

  • عدم زخم، برش و خونریزی
  • فاقد درد
  • دوره نقاهت بسیار کوتاه
  • بدون نیاز به مراقبت های قبل و بعد
  • مشاهده نتایج، بلافاصله بعد از درمان

هم چنین شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به کانال تلگرام و یا پیج اینستاگرام ایشان مراجعه نمایید .

th instagram

جهت اطلاعات بیشتر شما در زمینه لابیاپلاستی در مقالات ذیل مهم ترین سوالاتی را که بیان می شود در خصوص این جراحی را قرار می دهیم .

x1f447.png.pagespeed.ic.gocRcY5kpdx1f447.png.pagespeed.ic.gocRcY5kpd

مقالات مرتبط با زگیل تناسلی

راه انتقال زگیل تناسلی

منتظر نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم با تشکر مدیریت سایت دکتر بهمن پور جراح زیبایی زنان

 

 

مطالب مرتبط
فهرست محتوا
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *